Kom ihôg n'far!

Redan nu har vi satt samman utvalda varor till vårt kampanjbord som kan passa till käre far till farsdag den 14 november. Kom gärna in och se för er själva, vi har lagt fram till exempel: Parfymer, tofflor, klockor, ljudböcker, fickplunta, vin/spritkorg mm. och självklart har vi mycket mycket mer som passar till farsdag.

30.000.000 VARJE kväll!

Kenokampanj 25/10 - 7/11


Just nu badar butiken i gyllene Gotlandsgult! Vinn 30.000.000 VARJE kväll! Kom in och se hur det går till, och för dig som vanligtvis inte spelar Keno så finns snabbspel.

Goda höstnyheter!

Välkommen in och se våra goda höstnyheter som nu står på hyllorna. Du hittar choklad i olika varianter, t.ex. för att doppa i varm mjölk så att den smälter och blir som chokladdryck, vi har choklad med tryffel som är jättegott till glass och choklad med rieslingsdruvor.

Du hittar även en ny chipssort, med smaken sweet chilli, hur goda som helst!


    
(klicka för att se mer detaljerade bilder)


Och kom ihåg, det är inte långt till fars dag, och till dess kommer vi att få in ännu mera godis och mycket annat som kan glädja käre far.


Vänligen observera!

Nästa vecka, vecka 43 ska Systembolaget göra ändringar i sitt datasystem, detta innebär ändringar i beställningstiden för oss här i Hede och andra i Sundsvalls distrubitionsområde.

För att få systembolagsvaror till fredagen den 29 oktober måste man beställa senast måndag den 25 oktober.

Välkommen att ringa 0684-100 06, eller kom gärna in, vi har kataloger utifall ni vill sitta ner och kika lite på nyheter och liknande. Och kom ihåg, man kan beställa fram till klockan 18:00 då vi stänger.

Välkommen till vår nya blogg!

Välkommen till vår hemsideblogg, här kommer vi att presentera alla våra härliga höstnyheter som redan kommit in och som kommer eftersom.
Här kan du också ta del av nyheter från Systembolaget, Svenska spel och ATG som vi är ombud för i Hede.

Tyvärr så går ju allt inte att presentera via internet, så välkommen in för att se med dina egna ögon. Titta gärna efter dessa rosa Nyhetspilar för att lättare se alla nyheter.

RSS 2.0